A nyugalom művészete E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A nyugalom művészete E-KÖNYV

Letöltés A nyugalom művészete E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A nyugalom művészete E-KÖNYV.pdf
A nyugalom művészete E-KÖNYV.epub
A nyugalom művészete E-KÖNYV.mobi

  • Festékek
  • 288 oldal
  • eISBN: 9789633044117
  • Cikkszám: 1054425
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nyugalom művészete E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A nyugalom művészete E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nyugalom művészete E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nyugalom művészete E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A nyugalom művészete E-KÖNYV leírása

„A zavaró körülmények korában nincs nagyobb luxus, mint a koncentrált figyelem. Az állandó mozgás korában nincs fontosabb, mint a csendes üldögélés.”

A csendes üldögélés lehet a legnagyobb kaland az életben – állítja Pico Iyer, az ünnepelt útikönyvszerző, aki bejárta az egész világot. Leonard Cohen, Mahátma Gandhi, Marcel Proust és különböző innovatív vállalatok példáján keresztül mutatja be, hogy a magányos elvonulás növeli a kreativitást, és olyan életformát kínál, amely képes ellensúlyozni a modern világ őrült rohanását.

Leave a Reply