A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv

Oldal tartalma:

Gárdonyi Géza - A nyugalom édes kenyerén - Füveskönyv

Letöltés A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv könyvet pdf, epub és mobi

A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv.pdf
A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv.epub
A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv.mobi

  • Allegro Könyvek
  • Regény
  • 248 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639240612
  • Cikkszám: 1060797
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv

Töltse le az ingyenes PDF A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv (pdf, epub és mobi)

A nyugalom édes kenyerén – Füveskönyv leírása

"Bármid van, amire azt mondod, enyém, ne feledd hozzágondolni: kölcsönkaptam.
Mert mindenedet az élettől kaptad s mindenedet vissza kell adnod."
Az Egri csillagok népszerű szerzőjének életműve kincsestára a bölcsességnek: ebből a gazdag anyagból merített ez a válogatás.
Gárdonyi Géza egy évszázad távolából ma is megfogadható "életmódtanácsokat" nyújt az Olvasónak a munkával, a pihenéssel, az önmagunk felé fordulással kapcsolatosan. A hétköznapi élet helyzeteiből fakadó kérdésekre lehetséges válaszokat, megoldásokat kínál. A kötetben olvasható, lényegre törően megfogalmazott gondolatok, és a szerzőre jellemző, finom ecsetvonásokkal árnyalt történetek többször újraolvashatóak, s a friss olvasatoknak köszönhetően egy más megvilágításban is megfontolhatóvá válnak.
"Legnagyobb ellenségünk a harag. De nem az, amelyik másoknak a szívéből ront reánk. Az ellen védekezhetünk. Hanem a magunk haragja."
A kötetet fekete-fehér grafikák illusztrálják.

Leave a Reply