A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás

Oldal tartalma:

Szendi Gábor - A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás

Letöltés A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás könyvet pdf, epub és mobi

A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás.pdf
A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás.epub
A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás.mobi

  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 600 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155609411
  • Cikkszám: 1045884
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás

Töltse le az ingyenes PDF A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás (pdf, epub és mobi)

A nő felemelkedése és tündöklése 2. kiadás leírása

Nő és férfi – képtelenek egymás nélkül létezni, gyakran mégis úgy tűnik, hogy külön bolygókról érkeztek. Mit akar a férfi, és mit akar a nő? Hogyan csábítsuk el szívünk választottját? Mi a csuda az a szerelem? Mit jelent szépnek lenni? Valóban divatjamúlt dolog a házasság? De kezdjük az elején: egyáltalán miért vannak nemek? És biztos, hogy a két nem közül a nő a gyengébbik?

Szendi Gábor határozottan állítja, hogy ez nincs így. Látszólag férfiközpontú világunkban valójában mindig is a nő volt a titkos mozgató. A férfi épít és rombol, alkot és vetélkedik, míg a nő a páholyból figyeli az eseményeket, de az utolsó szó mindig az övé. A szerző az evolúciós pszichológia és biológia legújabb kutatásait segítségül hívva kalauzolja olvasóját az emberi lélek bonyolult útvesztőibe, és segít megértenünk, tágabb perspektívába helyeznünk saját viselkedésünket. Meglepő összefüggések és vadonatúj nézőpontok – mindez olvasmányos és közérthető stílusban, szellemes és szemléletes példákkal illusztrálva és rengeteg tudományos eredményre alapozva.

Szendi Gábor író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, az agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.

Leave a Reply