A Nibelung-sztori

Oldal tartalma:

Tótfalusi István - A Nibelung-sztori

Letöltés A Nibelung-sztori könyvet pdf, epub és mobi

A Nibelung-sztori.pdf
A Nibelung-sztori.epub
A Nibelung-sztori.mobi

  • Magvető Kiadó
  • Szépirodalom
  • 128 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789631434477
  • Cikkszám: 1055720
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor: Schmal Róza

A könyv részletei A Nibelung-sztori

Töltse le az ingyenes PDF A Nibelung-sztori fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Nibelung-sztori PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Nibelung-sztori (pdf, epub és mobi)

A Nibelung-sztori leírása

"Mit mondjunk könyvünkről?
Azt, hogy jó kalauz Richard Wagner négyrészes operájához?
Akinek ilyenre van szüksége, mert szereti Wagner zenéjét, de a tetralógiától talán még idegenkedik – főleg azért, mert nem tudja áttekinteni hosszú és bonyodalmas cselekményét -, az ezt a könyvet teljes bizalommal kézbe veheti. Mert ami A Nibelung gyűrűje szövegkönyvében benne van, azt itt mindenestül megtalálja – némileg sűrítve, viszont oldott és olvasmányos előadásban, és ráadásul tágabb, élményszerű képet kap arról a mitikus világról, amelybe a zeneszerző beleágyazta művének cselekményét.
Ám mit mondjunk azoknak, akik soha nem is hallottak Richard Wagnerről? Akiket egyáltalán nem érdekel az opera, hanem egészen más zenei műfajokért lelkesednek?
Bizonyos, hogy az olvasók között ők vannak többségben."

Kötetünkben Tótfalusi István részletesen elmeséli a Wagner-tetralógia "sztorijának" mitológiai hátterét, és egy izgalmas utószóban mindennek történeti megalapozását is adja: így útmutatását haszonnal és igazi élvezettel forgathatják fiatalok és felnőttek egyaránt. Schmal Róza varázslatos illusztrációi remekül megragadják ennek a távoli, titokzatos világnak a hangulatát, és hozzásegítik az olvasót az operafüzér teljességének befogadásához.

Leave a Reply