A Nevek könyve

Oldal tartalma:

Jill Gregory - A Nevek könyve

Letöltés A Nevek könyve könyvet pdf, epub és mobi

A Nevek könyve.pdf
A Nevek könyve.epub
A Nevek könyve.mobi

  • Gold Book
  • Krimi
  • 312 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789634261803
  • Cikkszám: 1058087
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Nevek könyve

Töltse le az ingyenes PDF A Nevek könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Nevek könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Nevek könyve (pdf, epub és mobi)

A Nevek könyve leírása

Minden generációban él harminchat igaz lélek. Az ő életük a világ sorsának a kulcsa. És valaki most a halálukat akarja.

Amikor egy gyermekkori tragédia újra kísérteni kezdi David Shepherd professzor életét, váratlanul olyan tudás birtokába jut, amelytől az egész világ érzékeny egyensúlya függ. Rábukkan a Nevek könyvére, a bibliai Ádám korából származó, örökre elveszettnek hitt ősi szövegre. A kabbalista tradíció úgy tartja, a könyv a minden egyes generációban létező harminchat igaz lélek – a Rejtőzködők – nevét tartalmazza, akik pusztán erényeikkel biztosítják a világ fennmaradását. A legenda szerint, ha mind a harminchat Rejtőzködő meghal, bekövetkezik a világvége.

Amikor a Rejtőzködők – nem természetes okokból – fogyatkoznak, a világ egyre instabilabbá válik: háború tör ki Afganisztánban, szökőár zúdul New Yorkra, brutális terrortámadásokat hajtanak végre Melbourne-ben, Iránban pedig felrobban egy olajtanker. David ellenfele a Gnoseos, a titkos vallási szekta, melynek célja az igaz lelkek elpusztítása révén megsemmisíteni a világot. Az ügy hamar személyessé válik David számára, amikor mostohalányának nevét is felfedezi a veszélyeztetett emberek között. Az ősi iratok zseniális és gyönyörű izraeli szakértőjének segítségével versenyt fut a kabbala tradícióinak megismerésével, hogy megmenthesse a Rejtőzködőket, és velük a világot.

Leave a Reply