A Néma Revolverek Városa és más történetek

Oldal tartalma:

Rejtő Jenő - A Néma Revolverek Városa és más történetek

Letöltés A Néma Revolverek Városa és más történetek könyvet pdf, epub és mobi

A Néma Revolverek Városa és más történetek.pdf
A Néma Revolverek Városa és más történetek.epub
A Néma Revolverek Városa és más történetek.mobi

A könyv részletei A Néma Revolverek Városa és más történetek

Töltse le az ingyenes PDF A Néma Revolverek Városa és más történetek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Néma Revolverek Városa és más történetek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Néma Revolverek Városa és más történetek (pdf, epub és mobi)

A Néma Revolverek Városa és más történetek leírása

A kötetben a következő ismert Rejtő-történetek olvashatók: A Néma Revolverek Városa; A Nevada szelleme; Pokol a hegyek között; Texas Bill, a fenegyerek; Tigrisvér; Nincs kegyelem; Vér és mahagóni; Víkend a pokolban; Minden jó, ha vége van; A Halál fia; Halálsziget; Jó üzlet a halál. Utánozhatatlan humor, mesteri mondatfűzés, egyedi, könnyed stílus.

Rejtő Jenőt utánozhatatlan humora, mesteri mondatfűzése, egyedi, könnyed stílusa a magyar irodalom egyedülálló jelenségévé avatják. Rejtő a tündérmesék világának sajátos környezetbe ültetett változatát teremti meg, ahol az alvilág kétes figurái egytől-egyig úriemberek, a koldusról többnyire kiderül, hogy álruhás koronaherceg, és a szerelmesek egymásra találnak. A kiadó a hat kötettel Rejtő Jenő műveinek eddig legteljesebb gyűjteményét nyújtja át az Olvasóknak.

Leave a Reply