A néma lány E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A néma lány E-KÖNYV

Letöltés A néma lány E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A néma lány E-KÖNYV.pdf
A néma lány E-KÖNYV.epub
A néma lány E-KÖNYV.mobi

  • 432 oldal
  • eISBN: 9789633244203
  • Cikkszám: 1050238
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A néma lány E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A néma lány E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A néma lány E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A néma lány E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A néma lány E-KÖNYV leírása

A négytagú Carlsten családot saját otthonában, békés reggelijük közben brutálisan meggyilkolják. Indítéknak nyomát sem találni. Átlagos emberek voltak, a helyi közösségbe jól beilleszkedtek, talán csak környezetvédő szenvedélyükkel lógtak ki a sorból. De néhány feljelentés – környezetre ártalmas szerek árusítása vagy illegálisan kilőtt állatok miatt – elég ok volna egy bestiális gyilkosságra?
A helyi rendőrség Sebastian Bergman kriminálpszichológus és a királyi gyilkossági nyomozóhatóság segítségét kéri, ám sem az egyetlen gyanúsított kihallgatása, sem a gyilkos fegyver tulajdonosának azonosítása nem vezet eredményre.
A kudarc küszöbén azonban kiderül: valakinek látnia kellett a gyilkosságot! De hol lehet az illető? S vajon ki találja meg előbb? Sebastian Bergman vagy a férfi, akinek csak a lábnyomát ismerik…

Leave a Reply