A nagy összeesküvés E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Gregor Mayer - A nagy összeesküvés E-KÖNYV

Letöltés A nagy összeesküvés E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A nagy összeesküvés E-KÖNYV.pdf
A nagy összeesküvés E-KÖNYV.epub
A nagy összeesküvés E-KÖNYV.mobi

  • Történelmi
  • 424 oldal
  • eISBN: 9789634263142
  • Cikkszám: 1038719
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nagy összeesküvés E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A nagy összeesküvés E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nagy összeesküvés E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nagy összeesküvés E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A nagy összeesküvés E-KÖNYV leírása

A tájékozott politikusok, közéleti személyiségek és társadalomtudósok által is tényként kezelt nagy összeesküvés létezése kötelességünkké teszi a rendszerben, a társadalomban, a civilizáció egészében való gondolkodást. A XXI. század sorsa már nemcsak egyes emberektõl és embercsoportoktól függ, hanem azoktól a rendszerektõl is, amelyek meghúzták a cselekvés koordinátáit nem csak nemzetállamok, de az egész világ vonatkozásában. A rendszerhez kötõdõ társadalmi igazságtalanságok egyes emberek vagy embercsoportok elleni küzdelemmel nem változtathatóak meg. A pénzuralmi világrend egészét kell gyökeresen átalakítani ahhoz, hogy ennek a rendszernek a létrehozói és haszonélvezõi ne fejezhessék be sikeresen a nagy összeesküvést, az egy központból irányított pénzhatalmi világrendszer bebetonozását, visszafordíthatatlanná tételét.

A pénzuralmi világrendben a pénzrendszernek rendelõdik alá minden emberi tevékenység. Ez a rendszer az emberiség közös alkotása, de létrehozásában és a világra kényszerítésében meghatározó szerepe volt és van a szupergazdag bankárdinasztiáknak, akik ennek a rendszernek a legfõbb haszonélvezõi. Ahol ez a pénzrendszer mûködik, ott ebben a kultúrában kifejlõdött egydimenziós értékrendszer a meghatározó. A pénzrendszer veszi át a kalmár szellemiség és értékrend közvetítését a társadalmi lét minden szférájában. Kikényszeríti, hogy mindenki ennek a pénzben és kamatban gondolkodó értékrendnek megfelelõen éljen és cselekedjen. Ma ez a pénzrendszer a szemitizmus legfõbb megtestesítõje. A pénzuralmi világrendben élni kénytelen társadalmakban ez az értékrend – mint kikerülhetetlen szabályozó erõ – zsidó embertársaink fizikai jelenléte nélkül is jelen lehet.

Leave a Reply