A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A nagy kalandor - A kubai véreb E-KÖNYV

Letöltés A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV.pdf
A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV.epub
A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633771204
  • Cikkszám: 1049199
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A nagy kalandor – A kubai véreb E-KÖNYV leírása

A nagy kalandor – A gazdag amerikai rágógumigyáros lányával a nem túl felkapott isztriai üdülõhelyen, Piranóban tartózkodik. A hotelben egyszer csak egy elõkelõ fiatalember jelenik meg, aki álnéven jelentkezik be. A lány biztos benne, hogy egy „Ars?ne Lupin”-féle úri bûnözõ rejtõzik az álnév mögött, és arra kéri a neki hevesen udvarló férfit, hogy „utolsó bûntettéül” a hotel egyik vendégének értékes gyöngysorát lopja le az õ számára. És a gyöngysor valóban eltûnik…
A kubai véreb – A di Huella és a Diaz család egymás melletti birtokon él, õsi ellenségeskedésben. A gyûlöletet azonban félreteszik, ha hazájukat az ide érkezõ idegentõl – legyen az az õshazából érkezõ spanyol, vagy a szigetet leigázó amerikai – kell megvédeni. Az õslakos telepesek, a criollók titkos társaságokba gyûlnek, hogy együtt riasszák el a betolakodókat.
Az egyik ilyen jelentõs kubai társaság, a Soles de Bolívar, amelynek vezetõi a babonás emberek számára a titokzatosság homályába burkolják a hegyekben elvonultan élõ Hold Leányát, a kalóz Lopez és költõ Jerez utódát, akikre a sziget népe úgy tekint, mint a criollók legendás hõseire. Az õ nevében készülnek egy végsõ leszámolásra a betolakodó új-spanyolok, amerikaiak és az õsi hagyományokat nem tisztelõ criollók ellen.

Leave a Reply