A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói

Oldal tartalma:

Edouard Schuré - A nagy beavatottak - Az ezotéria tanítói

Letöltés A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói könyvet pdf, epub és mobi

A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói.pdf
A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói.epub
A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói.mobi

  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 131 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789639231276
  • Cikkszám: 1067142
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói

Töltse le az ingyenes PDF A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói (pdf, epub és mobi)

A nagy beavatottak – Az ezotéria tanítói leírása

A szerző, Edouard Schuré a különböző vallások és az ezotéria tökéletes ismeretével rendelkezik. Nem véletlenül áll kapcsolatban olyan kiemelkedő személyekkel, mint Rudolf Steiner és Mereskovszkij.
Ez a könyv a legmagasabb, a teljes, az örök igazság után való izzó vágyból született, ami nélkül hamisak a részigazságok. Megtaláljuk benne az isteni igének ugyanazt a tanítását, melyet Egyiptom és India templomaiban már évezredek óta tanítottak, de a beavatottak fejedelme, a legnagyobb az Isten fiai között váltott valóra, személyesített meg. A beavatottak sora végigvezet az emberi történelmen és fellebbenti az ezoterikus, rejtett tudás teljes palettáját, amit a nagy beavatottak képviselnek: Ráma, Krisna, Hermész, Orpheusz, Mózes, Püthagorasz, Platón és Jézus személyében.
Az ezoterikus tanítás nem csupán egy tudomány, egy bölcselet, egy erkölcs, egy vallás. Ő maga a tudomány, a bölcselet, az erkölcs, a vallás, a többi mind csak előkészület ehhez vagy elfajulása ennek, a töredékek vagy hamisítványok, aszerint, hogy felé vezetnek, vagy tőle távolodnak.

Leave a Reply