A miniszter félrelép-DVD

Oldal tartalma:

Kern András, Koltai Róbert - A miniszter félrelép-DVD

Letöltés A miniszter félrelép-DVD könyvet pdf, epub és mobi

A miniszter félrelép-DVD.pdf
A miniszter félrelép-DVD.epub
A miniszter félrelép-DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • Vígjáték
  • 98 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5999549907763
  • Cikkszám: 1052853
  • Nyelv: magyar 2.0

A könyv részletei A miniszter félrelép-DVD

Töltse le az ingyenes PDF A miniszter félrelép-DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A miniszter félrelép-DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A miniszter félrelép-DVD (pdf, epub és mobi)

A miniszter félrelép-DVD leírása

Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának. Okos, sármos, és mindig talpra esik, mint a macska, mellesleg ő az Országház Don Juanja.  Történetünk kezdetén az éjszakai ülésre készülődő Parlamentből kilépve arra készül, hogy – a címben ígértek szerint – félrelépjen. És mivel kettőn áll a vásár, ehhez szüksége van egy Tündére is, aki mellesleg ellenzéki titkárnő. Az induló képlet tehát: van egy kalandéhes miniszterünk, egy inkognitóban
utána surranó titkárnőnk, egy féltékeny feleségünk (a miniszter részéről), egy még féltékenyebb férjünk (a titkárnő részéről) és egy szállodánk, amellyel szemben ott várakozik már maga a végzet… Őt egyelőre… nos nevezzük csak Különös Alaknak.  A jelek szerint a miniszter bársonyszéke alatt már javában ketyeg a bomba. Úgy tűnik semmi és senki sem akadályozhatja meg a robbanást. Azaz talán mégis akad valaki, de ő jelen pillanatban egész mással van elfoglalva: édesanyjával  cseveg rádiótelefonján, miközben a fent említett bársonyszéken hátradőlve egy hatalmas szelet pizzát méreget kezében.

Leave a Reply