A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!

Oldal tartalma:

James Redfield - A mennyei prófécia - Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!

Letöltés A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket! könyvet pdf, epub és mobi

A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!.pdf
A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!.epub
A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!.mobi

  • Partvonal Kiadó
  • Regény
  • 304 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155783494
  • Cikkszám: 1071213
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket!

Töltse le az ingyenes PDF A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket! (pdf, epub és mobi)

A mennyei prófécia – Itt az idő, hogy felismerd a véletlenekben rejlő lehetőségeket! leírása

Spirituális utazásra hív ez a könyv, amely első megjelenésekor 165 héten át szerepelt a The New York Times sikerlistáján. 

A regény főszereplője és elbeszélője egy fiatal amerikai férfi, aki nemcsak Peru vadregényes és magával ragadó tájait, hanem saját belső világát is bebarangolja. Amikor útnak indul, nem is sejti, hogy ezúttal egész életét megváltoztató kalandokban lesz része. A perui őserdő mélyén, az ősi romok alól több ezer éves kézirat kerül elő: a különös próféciák az egész emberiség történetére kihatnak. A Kézirat azonnal felkelti a tudományos világ és a kalandorok érdeklődését. A hivatalos körök – köztük a katolikus egyház vezetői – mindent elkövetnek, hogy a Kézirat ne kerüljön nyilvánosságra. A férfi teljesen gyanútlanul kerül az események középpontjába, de rövid időn belül kulcsszerepet kap a hiányzó, Kilencedik Felismerés felkutatásában. Utazása közben az Andok csúcsain rejtőző templomromoktól eljut egészen a szegény kisvárásokig, és csodálatos módon mindig megtalálja azt, aki hajlandó segíteni rajta akkor is, amikor fegyveres üldözői elől menekül.

James Redfield regénye megjelenése óta sokak életét megváltoztatta, és a mai napig beszélgetések és viták tárgyát képezik a benne olvasottak.

Leave a Reply