A meggyőzés tudománya E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A meggyőzés tudománya E-KÖNYV

Letöltés A meggyőzés tudománya E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A meggyőzés tudománya E-KÖNYV.pdf
A meggyőzés tudománya E-KÖNYV.epub
A meggyőzés tudománya E-KÖNYV.mobi

  • Festékek
  • 300 oldal
  • eISBN: 9789633044223
  • Cikkszám: 1055939
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A meggyőzés tudománya E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A meggyőzés tudománya E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A meggyőzés tudománya E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A meggyőzés tudománya E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A meggyőzés tudománya E-KÖNYV leírása

Mindannyian szeretnénk érvényesíteni az akaratunkat – akár azt akarjuk elérni, hogy a vevők tőlünk vásároljanak, a beszállítóink jó áron kínálják a portékájukat, a beosztottjaink önállóbban dolgozzanak, vagy hogy a házastársunk vacsorával várjon haza. Ahelyett, hogy a megszokott taktikáinkat alkalmaznánk, amelyek vagy működnek (vagy sem), fordítsuk inkább a javunkra a pszichológia és az agykutatás eredményeit, és ösztönözzünk másokat arra, hogy megtegyék – sőt meg akarják tenni – azt, amit szeretnénk.
Ebben a könyvben megismerkedhetünk az embereket motiváló hét hajtóerővel, az ezekkel kapcsolatos kutatásokkal és a kiaknázásukra alkalmas konkrét stratégiákkal. Susan Weinschenk PhD-fokozattal rendelkezik viselkedéspszichológiából. Harmincöt éves pályafutása során üzleti szituációkban alkalmazta az emberi viselkedés pszichológiai kutatásának eredményeit. Számos könyv szerzője, világszerte népszerű előadó, a Fortune magazin 1000-es listáján szereplő vállalatok, oktatási intézmények, kormányszervezetek és non-profit szervezetek tanácsadója.

Leave a Reply