A megfojtott királyné

Oldal tartalma:

A megfojtott királyné

Letöltés A megfojtott királyné könyvet pdf, epub és mobi

A megfojtott királyné.pdf
A megfojtott királyné.epub
A megfojtott királyné.mobi

  • Partvonal Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 270 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155283215
  • Cikkszám: 1044503
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A megfojtott királyné

Töltse le az ingyenes PDF A megfojtott királyné fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A megfojtott királyné PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A megfojtott királyné (pdf, epub és mobi)

A megfojtott királyné leírása

"„Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca.”
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót. A sorozat második darabja Civakodó Lajos uralkodásának fordulatos történetét dolgozza fel. A céltudatos Vaskirály véres áldozatok révén naggyá tette Franciaországot, de a rend felborul, mivel az új uralkodó szeme előtt csak saját boldogsága lebeg: új feleségről és fiú utódról ábrándozik. Hűtlen feleségét börtönbe záratja, a lányát megtagadja. A királyi udvarban ismét felüti a fejét az intrika, a központi államszervezet egyre gyengül, a klikkek egymás torkának esnek, a nép éhezik. Úgy tűnik, az apjára kirótt átok Lajos országára száll.
Vajon milyen jövő vár az elátkozott királyok elátkozott országára? Erre már a sorozat következő része adja meg a választ."

Leave a Reply