A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Oldal tartalma:

Raphaelle Giordano - A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Letöltés A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van könyvet pdf, epub és mobi

A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.pdf
A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.epub
A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.mobi

A könyv részletei A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Töltse le az ingyenes PDF A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van (pdf, epub és mobi)

A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van leírása

A #1 nemzetközi bestseller regény , amely már több, mint 2 millió olvasót segitett eljutni egy boldogabb,és teljesebb élethez.

A harmincnyolc és negyed éves Camille-nak látszólag mindene megvan, hogy boldog legyen. Miért érzi mégis úgy, hogy elillant ez a boldogság? Arra vágyik, hogy visszataláljon az öröm és a kiteljesedés útjára. Amikor a rutinológus Claude felajánlja, hogy eredeti módszerével a segítségére lesz ebben, szinte habozás nélkül beleveti magát a kalandba, hogy meghódítsa az álmait…

Egy asszony különleges utazása a boldogtalan, kiüresedett életből egy célokkal teli, igazi élet felé, az Eat,pray,love és Az alkimista rajongóinak.

A regény végén megtalálhatjuk a Camille terápiája során alkalmazott eszközök, módszerek leírását, magyarázatát, hogy magunkon is kipróbálhassuk akár.

A szerző író, festőművész és kreatív coach – a rutinológia az általa kidolgozott módszer fantázianeve.

 

 

 

 

Miért emlékezetes ez a regény?

Számomra azért volt az, mert együtt dolgozhattam a főhősnővel. Na nem valódi munkáról van szó, hanem az életünk, a gondolkodásmódunk átalakításáról. Mielőtt rátérnék az ismertetőre, hadd meséljem el a saját élményem.

Leave a Reply