A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV

Letöltés A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV.pdf
A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV.epub
A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV.mobi

  • 913 oldal
  • eISBN: 9789632953304
  • Cikkszám: 1037668
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A magyarországi médiaháború története E-KÖNYV leírása

A rendszerváltással kezdõdõ idõszak médiatörténetét gyakran illetik a „médiaháború” elnevezéssel. A név azokra a heves küzdelmekre utal, amelyek a média körül, annak apropóján az újságírók, szerkesztõk, tulajdonosok és a különbözõ kormányzatok között, a kormányok és a mindenkori ellenzék, valamint a politikai és közélet egyéb szereplõi között, illetve akár az egyes pártokon, érdekszövetségeken és magán a médián belül is zajlottak.

A „médiaháború” kifejezés elcsépeltnek tûnhet ugyan, és a történések ismerõiben, megélõiben újbóli elhangzása egyfajta azonnali zsibbadtságot, fásultságot okozhat, a szerzõk mégsem tudtak eltekinteni a használatától, mert plasztikusan jellemzi az e könyvben tárgyalt bõ két évtizedet. A felek örök sértõdésbe és sokszor gyûlöletbe merevedve, már a kezdetekkor lövészárkokba vonultak, és onnan egymásra tüzelve küzdötték végig ezeket az éveket.

Természetesen ez idõ alatt sok minden megváltozott: a média világa ma már egészen máshogy fest, mint festett a kilencvenes években, és a politikai erõtér is átalakult. A régi beidegzõdések azonban ma is ott vannak a fejekben, és ma is áthatják közéletünket. Ilyen értelemben 2010 nem is cezúra, és a médiaháború még sokáig nem fog véget érni.

E kötet átolvasása – a szerzõk szándékai szerint – segít múltunk megismerésében, jelenünk megértésében, és talán a jövõbeni hibák elkerülésében is.

Leave a Reply