A lurídiumtolvaj

Oldal tartalma:

Bobbie Peers - A lurídiumtolvaj

Letöltés A lurídiumtolvaj könyvet pdf, epub és mobi

A lurídiumtolvaj.pdf
A lurídiumtolvaj.epub
A lurídiumtolvaj.mobi

  • Kolibri Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 240 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9786155591501
  • Cikkszám: 1054683
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A lurídiumtolvaj

Töltse le az ingyenes PDF A lurídiumtolvaj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A lurídiumtolvaj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A lurídiumtolvaj (pdf, epub és mobi)

A lurídiumtolvaj leírása

A lurídiumtolvaj váratlan fordulatokkal és megfejthetetlennek tűnő rejtvényekkel teli története, amelyet 2015 legjobb ifjúsági regényének választottak Norvégiában, közel 40 nyelven jelenik meg világszerte. A William Wenton-trilógia első kötetének megfilmesítési jogait a nagy sikerű Kódjátszma rendezője vásárolta meg.

 

„Elolvasta a főcímet: A világ legbonyolultabb kódja Norvégiába érkezik, állt ott öles betűkkel. William már legalább százszor olvasta, de most újra végigfutotta. Szemügyre vette a fényképen szereplő titokzatos fémhengert, amelyen a legjobb kriptológusok egy maroknyi csoportja dolgozott több mint három éven át, most pedig a világ legnehezebb kódjaként tárták a világ elé. Az a hír járta, hogy szinte lehetetlen megfejteni. A leghíresebb kódfejtők közül már többen is megpróbálkoztak vele, de nem jártak sikerrel. És most végre Norvégiába érkezett. Hamarosan a saját szemével fogja látni. Alig várta már. A kiállítás holnap továbbköltözik Finnországba. Úgyhogy most vagy soha.”

 

Bobbie Peers sikeres norvég filmrendező és forgatókönyvíró. Sniffer című rövidfilmje 2006-ban elnyerte az Arany Pálma-díjat a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

 

Leave a Reply