A lélek nyelve: A betegség

Oldal tartalma:

Ruediger Dahlke - A lélek nyelve: A betegség

Letöltés A lélek nyelve: A betegség könyvet pdf, epub és mobi

A lélek nyelve: A betegség.pdf
A lélek nyelve: A betegség.epub
A lélek nyelve: A betegség.mobi

  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 368 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789632913278
  • Cikkszám: 1062684
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A lélek nyelve: A betegség

Töltse le az ingyenes PDF A lélek nyelve: A betegség fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A lélek nyelve: A betegség PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A lélek nyelve: A betegség (pdf, epub és mobi)

A lélek nyelve: A betegség leírása

„Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen megtalálni az összefüggést a testünkben megtapasztaltak és a lelkünk között.”

 

Ruediger Dahlke a spirituális pszichoszomatika egyik legjelentősebb európai képviselője, könyveit Magyarországon is jól ismerik az érdeklődő olvasók. Megújult formában megjelenő, klasszikusnak számító művében hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy betegségeink tüneteit, üzeneteit értelmezve megtaláljuk a háttérben meghúzódó lelki okokat.

A legrettegettebb betegségek, a rák, a szklerózis multiplex, az epilepszia, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór mögött is kezeletlen, feldolgozatlan lelki sérülések rejtőznek. Ha ezeket felismerjük és feldolgozzuk, azzal az önmegismerés és az önmegvalósítás útját járva előreléphetünk magának a betegségnek a kezelésében is.

A betegségek értelmezése nem más, mint az árnyékkal végzett munka, ezért gyakran kellemetlen. Ha egy értelmezés találó, akkor arra általában spontán elutasítással reagálunk, ez azonban nem szabad, hogy elriasszon minket, hiszen a gyógyulás útja éppen erre vezet.

 

„Ha nem veszünk tudomást erről a tudásról és a vele járó felelősségről, akkor alig változik valami, marad minden a régiben. Ha ezzel szemben vállaljuk a felelősséget a saját sorsunkért, akkor a betegség eséllyé válik számunkra, és lehetővé teszi, hogy válaszolhassunk mindarra, amire saját mintánk utal.”

 

A kórképek értelmezése mind szakembereknek, mind laikusoknak, egészségeseknek és betegeknek egyaránt esélyt kínál a gyógyulásra és a megelőzésre.

Leave a Reply