A láthatatlan hős

Oldal tartalma:

Luca Cognolato - A láthatatlan hős

Letöltés A láthatatlan hős könyvet pdf, epub és mobi

A láthatatlan hős.pdf
A láthatatlan hős.epub
A láthatatlan hős.mobi

  • Manó Könyvek Kiadó
  • Regény
  • 200 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634030447
  • Cikkszám: 1031920
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A láthatatlan hős

Töltse le az ingyenes PDF A láthatatlan hős fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A láthatatlan hős PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A láthatatlan hős (pdf, epub és mobi)

A láthatatlan hős leírása

Van egy gyönyörű zsidó legenda, mely szerint Isten azért nem pusztítja el a világot, noha az tele van gonoszsággal, mert az emberi történelem minden pillanatában él a földön harminchat igaz ember – olyan férfiak és nők, akik egyszerűen nem tűrik az igazságtalanságot. Senki sem tudja a nevüket, és ők sem tudják magukról, hogy az igazak közé tartoznak.

Giorgio Perlasca is ilyen Igaz Ember volt. Ebben a fiataloknak szóló regényben megelevenedik a történelem egyik legembertelenebb időszaka: 1944-45. Miközben a szovjet csapatok nyugat felé törnek előre, a fővárosban rekedt zsidókat az éhség és a hideg mellett a német és magyar nácik esztelen támadásai tizedelik. Ekkor egy olasz húskereskedő elhalasztja saját hazautazását azért, hogy annyi embert mentsen meg, amennyit csak tud.Amikor a spanyol nagykövet elhagyja a várost, úgy tűnik, a követség oltalma alatt álló zsidók számára elveszett minden remény. Nincs más hátra, Perlasca megpróbálja megmenteni őket, ehhez azonban egy utolsó, elképesztő, hihetetlenül kockázatos hazugságra van szükség…

Végül 5 200 zsidót sikerült megmentenie. Budapesten.

Leave a Reply