A kutya szerint a világ E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Alexandra Horowitz - A kutya szerint a világ E-KÖNYV

Letöltés A kutya szerint a világ E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A kutya szerint a világ E-KÖNYV.pdf
A kutya szerint a világ E-KÖNYV.epub
A kutya szerint a világ E-KÖNYV.mobi

  • Hobbi, szabadidő
  • 328 oldal
  • eISBN: 9789634380009
  • Cikkszám: 1053365
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A kutya szerint a világ E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A kutya szerint a világ E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kutya szerint a világ E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kutya szerint a világ E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A kutya szerint a világ E-KÖNYV leírása

A kutya az ember legjobb barátja, tartja a mondás. Ez így is van, de biztosan jól ismerjük a kutyánkat? Valóban tudjuk, mit és miért csinál? A szerző humorosan és érthetően ad választ ezekre a kérdésekre, miközben tudományos alapossággal ismerteti velünk a kutya kialakulásának történetét, érzékszerveinek és viselkedésének sajátosságait.
Többek között bepillantást nyerhetünk abba, miként látja, hallja, szimatolja a világot, és hogyan viszonyul hozzánk, emberekhez. Megtudhatjuk, mi teszi őt kutyává, és melyek azok a számunkra esetleg kellemetlen viselkedések, amelyektől nem foszthatjuk meg.
A szerző végtelen szeretettel meséli el nekünk, hogyan ismerhetjük és érthetjük meg jobban a kutyánkat, és a könyvből az is kiderül, hogy ők már régóta sokkal jobban ismernek bennünket, mint gondolnánk.

Alexandra Horowitz pszichológiát, etológiát és kreatív írást tanít a Columbia Egyetemen. Az interneten indított Dog Cognition Lab nevű kutatóműhelye a házi kedvencek viselkedésének megértését tűzte ki célul.
A szerző New Yorkban él férjével, kisfiával és két szófogadatlan kutyájával.

Leave a Reply