A különös végrendelet E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A különös végrendelet E-KÖNYV

Letöltés A különös végrendelet E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A különös végrendelet E-KÖNYV.pdf
A különös végrendelet E-KÖNYV.epub
A különös végrendelet E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633449561
  • Cikkszám: 1039286
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A különös végrendelet E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A különös végrendelet E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A különös végrendelet E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A különös végrendelet E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A különös végrendelet E-KÖNYV leírása

Csörgey tanácsos azzal a feltétellel hagyja vagyonát fiára, hogy az „egy lánykát nézzen ki magának, vagy szép legyen anélkül, hogy gõgösködjék, vagy tanult legyen anélkül, hogy azt untalan fitogtassa”.
Károly szerelemes lesz Ránky  Klárcsiba, de a fiataloknak elválnak útjaik. Majd Visnyai barátja biztatására „a külsõ országokban szedett tapasztalásait, tudományát és gazdagságát a hon boldogítására fordítani törekedjék”. Végül is megtalálja a szerelmet, és aki a végrendelet feltételeinek megfelel.
Az elbeszélés legfõbb értéke, hogy eleven képet ad a korabeli nemesi társaság életébõl.

Leave a Reply