A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A közbeszerzés alapjai - harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV

Letöltés A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV.pdf
A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV.epub
A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789632953281
  • Cikkszám: 1038495
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A közbeszerzés alapjai – harmadik, átdolgozott kiadás E-KÖNYV leírása

A közbeszerzési eljárások szakszerű lebonyolításához közbeszerzési, általános jogi, és pénzügyi ismeretek szükségesek. A közbeszerzés rendszerének általános megértése, a kapcsolódó jogszabályok egységes, logikus magyarázatba foglalása, más megközelítésbe helyezi a közbeszerzési tevékenységet. A sokszínű látásmód könnyebben teszi érthetővé a kapacitást biztosító szervezet, vagy akár az aránytalanul alacsony ár fogalmát ajánlatkérők, ajánlattevők, tanácsadók számára egyaránt.

A hazai közbeszerzési szabályozás és gyakorlat megismerése, a kapcsolódó kérdések, úgy, mint pénzügyi, gazdasági alkalmassági kritériumok vagy közigazgatási jogi problémák megoldása, szükséges a közbeszerzési piacon való megfelelő tájékozódáshoz.

A könyv szól a közbeszerzés iránt érdeklődőknek, továbbá segítséget nyújt a közbeszerzés témában vizsgára készülők vagy általános közbeszerzés-oktatások résztvevők számára is. A rendszerszemléletű megközelítés a kezdőknek biztosít közvetlen segítséget, míg a bonyolultabb összefüggések rövid összefoglaló magyarázata hasznos lehet haladó szakértőknek is.

A gyakorlati példák és a közbeszerzési piacot foglalkoztató olyan kérdések, mint például az elektronikus közbeszerzés, fenntartható közbeszerzés, színesítik a jogszabályok strukturált magyarázatát.

Az egyetemi oktatók által írt könyv a hazai közbeszerzési piacon hiánypótló jellegű, megújított változata a fontosabb kapcsolódó témaköröket fedi le, és az olvasók által is könnyen feldolgozható, áttekinthető módon foglalja össze a közbeszerzési ismeretek alapjait, és nyújt segítséget a folyamatosan változó szabályrendszerben való eligazodásban.

Leave a Reply