A következetes nevelés kézikönyve

Oldal tartalma:

Annette Kast-Zahn - A következetes nevelés kézikönyve

Letöltés A következetes nevelés kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

A következetes nevelés kézikönyve.pdf
A következetes nevelés kézikönyve.epub
A következetes nevelés kézikönyve.mobi

A könyv részletei A következetes nevelés kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF A következetes nevelés kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A következetes nevelés kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A következetes nevelés kézikönyve (pdf, epub és mobi)

A következetes nevelés kézikönyve leírása

Ha úgy érzi, hogy otthon gyakran gyermeke veszi át az irányítást, és egyszerűen nem bír vele, biztosan szokta kínozni a kérdés: Mit csinálok rosszul? A következetes nevelés kézikönyve a német bestsellerszerző több évtizedes praxisából vett szemléletes példákkal szemlélteti, hogy miként lehet betartatni gyermekével az együttélés legelemibb szabályait. Annette Kast-Zahn a csecsemőkortól a kamaszokat érintő problémákig fogalmaz meg a mindennapi nevelési gyakorlatba könnyedén átültethető tanácsokat az aktív odafigyeléstől a kreatív problémamegoldási ötletekig.

Anette Kast-Zahn nemzetközi hírű pszichológus és viselkedésterapeuta, aki három gyermek édesanyjaként testközelből ismeri a gyereknevelés mindennapi nehézségeit. Könyveiben rendkívül frappáns és praktikus nevelési koncepciókat mutat be az olvasóknak.

Leave a Reply