A kérdőjel egy fél szív

Oldal tartalma:

Sofia Lundberg - A kérdőjel egy fél szív

Letöltés A kérdőjel egy fél szív könyvet pdf, epub és mobi

A kérdőjel egy fél szív.pdf
A kérdőjel egy fél szív.epub
A kérdőjel egy fél szív.mobi

  • Alexandra kiadó
  • Romantikus
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634474777
  • Cikkszám: 1070182
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A kérdőjel egy fél szív

Töltse le az ingyenes PDF A kérdőjel egy fél szív fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kérdőjel egy fél szív PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kérdőjel egy fél szív (pdf, epub és mobi)

A kérdőjel egy fél szív leírása

Elin Boalsnak mindene megvan. Sikeres fényképész New Yorkban, hosszú évek óta házasságban él Sammel, és van egy tizenhét éves lánya, Alice. Ám egy nap levelet kap gyerekkori barátjától, Fredriktől, aki valaha nagyon fontos volt neki. A levél emlékezteti a múltjára, mindarra, amit egész életében nagy gonddal igyekezett eltemetni magában. A múltjára, amit senki más nem ismer, még a hozzá legközelebb állók sem. A váratlan üzenet hatására felszínre tolakodnak az emlékei, és mindez egyre jobban eltávolítja őt a családjától, barátaitól, és végtelen szégyelli magát amiatt, amit egykor tett. Ami miatt elmenekült, és soha többé nem akart visszatérni Gotland szigetére.

 

A kérdőjel egy fél szív megkapó regény arról, miképpen lehet feldolgozni a szégyenérzetet és a bűntudatot. Arról, hogyan találhatja meg valaki újra önmagát és az igazságot, és hogyan tanulhat meg újra szeretni.

Leave a Reply