A kentaur kultúra

Oldal tartalma:

Csányi Vilmos - A kentaur kultúra

Letöltés A kentaur kultúra könyvet pdf, epub és mobi

A kentaur kultúra.pdf
A kentaur kultúra.epub
A kentaur kultúra.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Szépirodalom
  • 100 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633104453
  • Cikkszám: 1030102
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A kentaur kultúra

Töltse le az ingyenes PDF A kentaur kultúra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kentaur kultúra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kentaur kultúra (pdf, epub és mobi)

A kentaur kultúra leírása

Manapság a tudományos világban nagy érdeklődéssel gyűjtik az adatokat az emberrel rokon vagy valamiképpen hozzá hasonló fajokról. Az emberi evolúció során legalább tizenhat rokon faj létezését feltételezik, ezek egy része genetikai anyagával is hozzájárult a modern ember kialakulásához, például a neandervölgyi ember robusztus, ellenálló természete is segítette az emberi faj végső formájának megjelenését. Azt gondoljuk, hogy egy hasonló, de az embernél sokkal intelligensebb faj megismerése is kiegészítheti ezeket a kutatásokat.

Mit szólna a kedves olvasó, ha egy nap a tükörbe pillantana, és egy kentaur nézne vissza rá? Nos, éppen ez történt tudós szerzőnkkel, aki nem vesztette el a lélekjelenlétét, és az etológia legmodernebb eszközeinek felhasználásával gyors megfigyeléseket végzett. Itt olvasható az eredmény.

Amikor a kentaur a tükör előtti embert nézte, neki is mindenféle eszébe jutott, az embernek persze szintúgy, és ebből is sok furcsa, kacagni, nyihorászni, vihorászni, olykor vigyorogni való dolog kerekedett ki, amely nevetséges dolgok mögött igen komoly filozófiai és tudományos gondolatok húzódnak meg. De hát csak az igazán komoly dolgok mulatságosak, és lehet, hogy az a bizonyos tükör, amelybe szerzőnk is belenézett, nem is volt egyenes.

Leave a Reply