A katedrális

Oldal tartalma:

Ken Follett - A katedrális

Letöltés A katedrális könyvet pdf, epub és mobi

A katedrális.pdf
A katedrális.epub
A katedrális.mobi

 • Gabo Kiadó
 • Regény
 • 972 oldal
 • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
 • ISBN: 9789636891404
 • Cikkszám: 1044393
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • Fordító:


 • A könyv alapján készült film adatlapja itt:

  A katedrális - A film a Mafab.hu-n

  A könyv részletei A katedrális

  Töltse le az ingyenes PDF A katedrális fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A katedrális PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés A katedrális (pdf, epub és mobi)

  A katedrális leírása

  A szerző egyik legnépszerűbb regénye egy 12. századi angliai városkában, Kingsbridge-ben játszódik, a történet a katedrális építése körül bonyolódik, melyért a Benedek-rendi szerzetesek küzdenek szinte az egész világgal és még saját, féltékeny egyházukkal is. Mindez egy polgárháború közepén, körülöttük vér, ármány és szerelem.
  A könyv oldalain középkori világ kel életre, amely színes, mint egy festmény, és mozgalmas, mint egy jó film. Olvasása közben belemerülünk a háború borzalmaiba, átélhetjük a zsarnokok önkényeskedéseit,  a kínzásokat, a gyilkosságokat és a szerzetesi élet keserveit.

  Kedves Olvasóim!

  Hosszú habozás után vágtam bele Az idők végezetéig című könyvembe, bár önök közül sokan kérték A katedrális folytatását. Többek között épp ez vette el a bátorságomat, hogy annyira szerették A katedrálist. Nem tudtam, kitelik-e tőlem még egy könyv, amelyben ugyanannyi örömét leli az olvasó.
  A történet jelentette a másik gondot. Mi lenne az a mese, amely ugyanúgy megigézné  önöket, az olvasókat és engem, az írót, mint egy nagyszerű székesegyház felépítése a középkor sötét nyomorúságában?
  Tizennyolc évvel A katedrális megjelenése után azt hiszem, megtaláltam a válaszokat. Mialatt ezeket a sorokat írom, az utolsó simításokat végzem a történeten, amely három éve kísér. Bár először megriadtam a kihívástól, nagyon élveztem az írást. Hamarosan elérkezik az idő, amikor búcsút kell vennem a könyvtől, hogy átadjam önöknek. Remélem, ezt is annyira szeretik majd, mint én.

  Őszinte hívük:
  Ken Follett

Leave a Reply