A kaméliás hölgy E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A kaméliás hölgy E-KÖNYV

Letöltés A kaméliás hölgy E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A kaméliás hölgy E-KÖNYV.pdf
A kaméliás hölgy E-KÖNYV.epub
A kaméliás hölgy E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633877128
  • Cikkszám: 1047774
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A kaméliás hölgy E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A kaméliás hölgy E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kaméliás hölgy E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kaméliás hölgy E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A kaméliás hölgy E-KÖNYV leírása

Ifjabb Alexandre Dumas (1824-1895) szentimentális alkotása (1848) a kurtizánról, akinek a tiszta szerelem esélye is megadatott – bejárta a világot. Népszerûségét fölöttébb gyarapította Verdi ragyogó operazenéje (La Traviata), neves énekesek, illetve a filmváltozatokban színészegyéniségek kiemelkedõ teljesítménye. A regény maga azok közé az irodalmi képzõdmények közé tartozik, amelyek érzelmi aureólába fogják és egyszerû, kongruens képlet szerint építik fel világukat. Mindennek és mindenkinek megvan a maga pontosan kijelölt, áttekinthetõ helye és szerepe, s az egyetlen nóvum, amit e mûvek felmutatnak az, hogy valami rosszról kiderül, alapjában véve jó.

Szerb Antal felhívja a figyelmet, hogy a Kaméliás hölgy nyomán megindult demi-monde regénydivatra mintegy keserû ellenhatásként nyúl Flaubert magasabb értelmezési hálóval a közkedvelt érzelmes témához.

Leave a Reply