A kaméleon árnyéka

Oldal tartalma:

Minette Walters - A kaméleon árnyéka

Letöltés A kaméleon árnyéka könyvet pdf, epub és mobi

A kaméleon árnyéka.pdf
A kaméleon árnyéka.epub
A kaméleon árnyéka.mobi

A könyv részletei A kaméleon árnyéka

Töltse le az ingyenes PDF A kaméleon árnyéka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A kaméleon árnyéka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A kaméleon árnyéka (pdf, epub és mobi)

A kaméleon árnyéka leírása

Bárki, aki csak egy pillantást vet Charles Acland hadnagy szétroncsolt arcára, rögtön megérti, hogy sérülése maradandó nyomokat hagyott a lelkében is.
Nem sokkal azután, hogy kijön a kórházból, és megpróbálja életét újra felépíteni, a környéken egy idős férfit majdnem halálra vernek.
Acland menekülni kényszerül, mert Londonban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, és katonai múltja, sérülésének utóhatásai, illetve az, hogy néha órákig nem tudja hol van és mi történik vele, gyanússá teszik a rendőrség számára.
De vajon fejsérülése annyira megváltoztatta a szimpatikus katonát, hogy gyilkos lett belőle?

Leave a Reply