A jóga-szútrák szíve

Oldal tartalma:

Sheena Iyengar  - A jóga-szútrák szíve

Letöltés A jóga-szútrák szíve könyvet pdf, epub és mobi

A jóga-szútrák szíve.pdf
A jóga-szútrák szíve.epub
A jóga-szútrák szíve.mobi

  • Saxum Kiadó
  • Életmód
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632482248
  • Cikkszám: 1031230
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A jóga-szútrák szíve

Töltse le az ingyenes PDF A jóga-szútrák szíve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A jóga-szútrák szíve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A jóga-szútrák szíve (pdf, epub és mobi)

A jóga-szútrák szíve leírása

A Jóga-szútrák szíve B. K. S Iyengar utolsó műve, melyben a jóga filozófiai magvát képező Patandzsali-féle Jóga-szútrákat bontja ki egy érett jógi bölcsességével és lényeglátásával. Ezek a tömör és bevilágító szútrák képezik az ősi jógabölcselet alapját, s Iyengar mindegyikhez a mai olvasó számára is közérthető kommentárt fűz. Magyarázataiban feltárja az ősi szöveg gyakorlati vonatkozásait, s bemutatja, hogyan alakítják át a jóga módszerei az ember elméjét, testét és szellemét. E mű kezdő jógázók és tapasztalt oktatók számára egyaránt nélkülözhetetlen segédeszköz. Csodálatos bevezetést nyújt a jóga alapját képező spirituális bölcseletbe, s átfogó és hiteles vezérfonalként szolgál annak megértéséhez.
A 2014-ben elhunyt B. K. S Iyengar a modern kor legnagyobb tiszteletnek örvendő jógamestere, aki már életében legendává vált. Tanítása és gyakorlata óriási hatást fejtett ki évtizedeken keresztül – olyannyira, hogy sokak szemében ő az a személy, aki elhozta a jógát nyugatra.

Leave a Reply