A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV

Letöltés A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV.pdf
A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV.epub
A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789632954189
  • Cikkszám: 1038494
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A jog érvényesülésének térsége az Európai Unióban E-KÖNYV leírása

Európa kinyitotta kapuit. Az Európai Unióban szabadon mozoghatunk, tanulhatunk, vállalhatunk munkát, de óhatatlanul határon átnyúló jogvitákba is keveredhetünk. A jog érvényesülésén alapuló európai térség azt jelenti, hogy az Európai Unióban az igazságszolgáltatáshoz való megfelelő hozzáférést, az igazságügyi hatóságok közötti hatékonyabb együttműködést és a bírósági határozatok EU-n belüli szabad mozgását kell megvalósítani. A térség célkitűzései között szerepel az egységes igazságügyi térség létrehozása, ami a joghoz és igazságszolgáltatáshoz való megfelelő hozzáférést jelenti. Az eltérő tagállami jogrendszerek közelítése mellett a különbözőségekből adódó igényérvényesítési akadályok fokozatos lebontásával, a kölcsönös bizalom elvének kiteljesedésével célkitűzés az is, hogy az igényérvényesítés vagy éppen végrehajtás sikere ne függjön attól, hogy a határon átnyúló elemet tartalmazó jogvitában az eljárás mely tagállamban zajlik.
A könyv a jog érvényesülése térségének különböző szeleteit bemutatva hasznos segítséget ad mind a jogalkalmazók, mind az uniós jogot tanulók, mind pedig az egyszerű jogkereső polgárok számára.

Leave a Reply