A játékos E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A játékos E-KÖNYV

Letöltés A játékos E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A játékos E-KÖNYV.pdf
A játékos E-KÖNYV.epub
A játékos E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303159
  • Cikkszám: 1037681
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A játékos E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A játékos E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A játékos E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A játékos E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A játékos E-KÖNYV leírása

F. M. Dosztojevszkij legismertebb mûve A játékos, a szerelem és a játékszenvedély regénye. A fõhõst a szerelem sodorja a szerencsejátékhoz, de idõvel a játék izgalma feledteti a szerelme iránti vágyat. A történet Roulettenburgban, a kaszinójáról híres fürdõvárosban játszódik. Itt egy nemzetközi társaság verõdik össze jobb sorsra érdemes, de kiúttalan személyekbõl, akiknek legfõbb céljuk a pénzszerzés.

Bár nem önéletrajzi mû, de Dosztojevszkij maga is gyakori vendég volt a rulettasztalnál. A játékost egy lejáró tartozása miatti pénz- és idõzavarban írta meg.

A mûvet korábban a Katona József Színházban is színpadra vitték, többek között Bán János, Básti Juli, Cseh Tamás, Gobbi Hilda és Udvaros Dorottya szereplésével.

A játékos Szabó Endre felújított fordításában jelenik meg az Alinea Kiadó Klasszik sorozatában.

Leave a Reply