A jackman E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A jackman E-KÖNYV

Letöltés A jackman E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A jackman E-KÖNYV.pdf
A jackman E-KÖNYV.epub
A jackman E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303272
  • Cikkszám: 1037690
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A jackman E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A jackman E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A jackman E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A jackman E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A jackman E-KÖNYV leírása

A pásztorlegénybõl betyárrá lett Jegenye Pál újabb kalandjait ismerhetjük meg a könyvbõl. A siralomházból Amerikába szökött fiatalember testõr (jackman) lesz egy dúsgazdag, magyar származású család egyik tagja mellett, hogy megoltalmazza õt az életére törõ merénylõtõl. Szerelembe esik a família ifjabb leányával, Jessicával, nem is sejtve, hogy otthon maradt kedvese, Eszter az õ gyermekét hordja a szíve alatt.

Mind az Újvilágban, mind az óhazában aggódó asszonyok féltik életét. Köztük Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány igyekszik megóvni õt a végzetétõl.

A jackman Szilvási Lajos családregény-sorozatának tagja. A szerzõ életében a sorozat elsõ három része (A bojnyik, A jackman és A kísértet) jelent meg. A vincellér – a sorozat negyedik kötete – csak a halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. Szilvási Lajos munkáit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.

Leave a Reply