A harmadik szemtől a tisztánlátásig

Oldal tartalma:

Swami Panchadasi - A harmadik szemtől a tisztánlátásig

Letöltés A harmadik szemtől a tisztánlátásig könyvet pdf, epub és mobi

A harmadik szemtől a tisztánlátásig.pdf
A harmadik szemtől a tisztánlátásig.epub
A harmadik szemtől a tisztánlátásig.mobi

A könyv részletei A harmadik szemtől a tisztánlátásig

Töltse le az ingyenes PDF A harmadik szemtől a tisztánlátásig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A harmadik szemtől a tisztánlátásig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A harmadik szemtől a tisztánlátásig (pdf, epub és mobi)

A harmadik szemtől a tisztánlátásig leírása

Swami Panchadasi harmadik könyvét tartja kezében az Olvasó. Az előző két könyve: Az asztrálvilág és Az aura érzékelésének tankönyve bevezetnek az ezoterikus tanokba és a rejtett világ érzékelésébe.
Jelen könyve: A harmadik szemtől a tisztánlátásig a belső érzékelés tankönyve, ahol útmutatót találunk a rejtett képességeink felébresztésének módszeréhez, hiszen minden emberben látensen benne rejlik a tisztánlátás képessége. Mindenki képes felébreszteni, megnyitni a harmadik szemet, amivel beleláthat a múltba, a jövőbe, sőt képes a távolba is betekinteni. De komoly segítséget kapunk az alábbiakhoz is:

AZ ASZTRÁLIS ÉRZÉKEK
TELEPÁTIA kontra TÁVOLBALÁTÁS
ELMEOLVASÁS ÉS AZON TÚL
TÁVOLBALÁTÓ PSZICHOMETRIA
TÁVOLBALÁTÓ KRISTÁLYOLVASÁS
TÁVOLI DOLGOK ÉRZÉKELÉSE
TÁVOLBALÁTÁS A MÚLTBA
TÁVOLBALÁTÁS A JÖVŐBE
JÖVBELÁTÁS, ELŐÉRZET
ASZTRÁLUTAZÁSOK, stb.

Leave a Reply