A harmadik birodalom hadviselése

Oldal tartalma:

Christopher Chant - A harmadik birodalom hadviselése

Letöltés A harmadik birodalom hadviselése könyvet pdf, epub és mobi

A harmadik birodalom hadviselése.pdf
A harmadik birodalom hadviselése.epub
A harmadik birodalom hadviselése.mobi

  • Hajja & fiai Kiadó
  • Történelmi
  • 445 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639037113
  • Cikkszám: 1047877
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A harmadik birodalom hadviselése

Töltse le az ingyenes PDF A harmadik birodalom hadviselése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A harmadik birodalom hadviselése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A harmadik birodalom hadviselése (pdf, epub és mobi)

A harmadik birodalom hadviselése leírása

A Harmadik Birodalom hadviselése három különálló részben vizsgálja a német hadigépezetet, a hadvezetést, valamint a Luftwaffét. Hitler 1939-ben a világtörténelem addigi legnagyobb haderejét szabadította Európára, céljait mégsem tudta elérni. A Hitler hadigépezete című első rész a szárazföldi hadsereg és a haditengerészet szerepét vizsgálja, és magyarázatot ad arra, miért vallottak kudarcot. Hitler azonban nem csak katonai erővel vívta a háborút, hanem gazdasági intézkedésekkel, a propaganda és kényszerítés eszközeivel, technikai fejlesztéssel és a politika módszereivel is. Mégis, talán személyiségének szuggesztív varázsát használta legeredményesebben, hogy a német népet mozgósítsa a Harmadik Birodalom ellenségeivel szemben.
A könyv második része – Hitler tábornokai és csatáik – a német hadvezetés katonai és politikai teljesítményét elemzi, míg a harmadik, Luftwafféról szóló rész a német légierő születésének és növekedésének körülményeivel foglalkozik, valamint a szövetségesek bombázóoffenzíváival szemben vívott harcok győzelmeivel és vereségeivel, s végül azzal, hogyan hanyatlottak a Luftwaffe erőtartalékai és harci szelleme a Harmadik Birodalom végnapjainak idején.

Leave a Reply