A halál vámszedõje E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Jean-Pierre Montcassen - A halál vámszedõje E-KÖNYV

Letöltés A halál vámszedõje E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A halál vámszedõje E-KÖNYV.pdf
A halál vámszedõje E-KÖNYV.epub
A halál vámszedõje E-KÖNYV.mobi

  • Regény
  • 416 oldal
  • eISBN: 9789634263012
  • Cikkszám: 1038751
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A halál vámszedõje E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A halál vámszedõje E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A halál vámszedõje E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A halál vámszedõje E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A halál vámszedõje E-KÖNYV leírása

Ramunar, a földmûves békés elégedettségben és viszonylagos jólétben mûveli Merenré fáraó földjét a Nílus mellett. Fia, Thimun azonban többre hivatottnak érzi magát, és amikor apja eldönti, hogy hozzáadja a szomszéd földmûves lányát, az elsõ adandó alkalommal megszökik, hogy a fáraó székvárosában, a közeli Menóferben próbáljon szerencsét.

Miközben Thimun egy balzsamozópap segédje és tanítványa, majd maga is mester lesz, a palotában csendes, az alattvalók szeme elõl rejtve folyó háború dúl a még szinte gyermek, tehetetlen és erélytelen Merenré fáraó anyjának és húga fiának, az ígéretes Noferkaré hercegnek a támogatói között. A tét óriási: egy világbirodalom trónja, és senki sem válogat az eszközökben…

A regény elsõ része már megjelent és szép sikert könyvelhetett el. Most az író megírta a második részét is.
Ebben a kötetben mindkét rész benne van.

Leave a Reply