A fúriák haragja E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Steven Saylor - A fúriák haragja E-KÖNYV

Letöltés A fúriák haragja E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A fúriák haragja E-KÖNYV.pdf
A fúriák haragja E-KÖNYV.epub
A fúriák haragja E-KÖNYV.mobi

  • Krimi
  • 336 oldal
  • eISBN: 9789634190011
  • Cikkszám: 1044100
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei A fúriák haragja E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A fúriák haragja E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fúriák haragja E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fúriák haragja E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A fúriák haragja E-KÖNYV leírása

I. e. 88.: az egész ókori világ háborúban áll. Nyugaton az itáliai államok Róma ellen lázadnak; keleten Mithridatész a seregével a birodalom ázsiai provinciáit hódítja meg. Még a viszonylag békésnek mondható Alexandriában sincs nyugalom, mert új fáraó került hatalomra, és az utcákon tombol a káosz. Az ifjú Gordianus ennek elmúlását várja Bethesdával, amikor titkos üzenetet kap korábbi tanítójától és barátjától, Antipatrosztól. Épp Epheszoszban tartózkodik Mithridatész kíséretében, és úgy érzi, az élete közvetlen veszélybe került.

Gordianus a megmentésére indul, noha tudja, hogy ehhez ellenséges vonalak mögé kell hatolnia. Ráadásul hatalmas és halálos erők keresztezik az útját, és saját terveiket erőltetik az ifjúra. Gordianus hamarosan már nem is tudja eldönteni, kinek az oldalán áll, miközben muszáj megfejtenie a titkos üzenet mögött húzódó rejtélyt, hogy mentse a saját életét és mindenkiét, aki fontos neki.

Leave a Reply