A függöny mögött – A balett titkos világa

Oldal tartalma:

Czank Lívia - A függöny mögött - A balett titkos világa

Letöltés A függöny mögött – A balett titkos világa könyvet pdf, epub és mobi

A függöny mögött – A balett titkos világa.pdf
A függöny mögött – A balett titkos világa.epub
A függöny mögött – A balett titkos világa.mobi

  • Corvina Kiadó
  • Művészet
  • 288 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789631364729
  • Cikkszám: 1061128
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A függöny mögött – A balett titkos világa

Töltse le az ingyenes PDF A függöny mögött – A balett titkos világa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A függöny mögött – A balett titkos világa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A függöny mögött – A balett titkos világa (pdf, epub és mobi)

A függöny mögött – A balett titkos világa leírása

Czank Lívia egy évadot élt a Magyar Nemzeti Balett együttesével az Operaházban. A függöny mögött – a balett titkos világa című könyv bepillantást enged a táncosok mindennapjaiba, sikereikbe és kudarcaikba, valamint őszintén mesélnek szerepálmokról, karrierről és magánéletről is. A művészekkel, a balettmesterekkel és az alkotókkal folytatott beszélgetései azelőtt ismeretlen mélységeiben mutatja be a balett zárt világát.
"Tánc. Munka. Művészet. Akarat. Sors.
Hogy mi a balett? Mindez együtt, és még számtalan érzés, például küzdelem, kitartás és katarzis. Látjuk Degas festményein a balerinákat, próbán és előadáson. A pillanat művészei. Titokzatosak és megközelíthetetlenek. Csodáljuk őket és keressük a titkot, ami világukat belengi.
Czank Lívia bátor és kíváncsi szerző – egy év munkája során nem csak belelátott, de beépült a balett táncosok közé, ült próbatermekben, öltözőkben, folyosón, kérdezett, jegyzetelt, valamit megérthetett e titokból: ami minden táncosban ott van, abból a tűzből, ami vezeti őket ebben a gyönyörű, nehéz világban. Befogadták a balett művészek, ebben a kötetben feltárja előttünk életüket – a függöny mögül!"
Juhász Anna, irodalmár

Leave a Reply