A forradalom gyermekei

Oldal tartalma:

Peter Robinson - A forradalom gyermekei

Letöltés A forradalom gyermekei könyvet pdf, epub és mobi

A forradalom gyermekei.pdf
A forradalom gyermekei.epub
A forradalom gyermekei.mobi

  • General Press Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 411 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789636438982
  • Cikkszám: 1048906
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A forradalom gyermekei

Töltse le az ingyenes PDF A forradalom gyermekei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A forradalom gyermekei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A forradalom gyermekei (pdf, epub és mobi)

A forradalom gyermekei leírása

Egy vézna férfi fekszik az egykori vasúti nyomvonalon, a híd alatt, egy isten háta mögötti helyen. Halott. Vajon maga vetett véget az életének? Netán baleset történt? Vagy gyilkosság? És miért lapul a zsebében ötezer font?

A helyszínre érkező rendőrök számtalan kérdéssel találják szembe magukat. A nyomozást vezető Alan Banks főfelügyelő és hűséges csapata nyomról nyomra haladva próbálja felfejteni, mi is történhetett a filmekért és a rockzenéért rajongó egykori egyetemi tanárral, aki igen súlyos vádak miatt kényszerült otthagyni a katedrát, hogy aztán magányosan, nélkülözve, egy roskatag házban élje le hátralévő napjait. De vajon honnan szerzett hirtelen ennyi pénzt? Mire vetemedett kétségbeesésében? A szálak az 1970-es évekbe vezetik a nyomozókat, az Essexi Egyetemre, amely egykor a politikai aktivisták melegágyának számított. Bankset ráadásul figyelmeztetik: tartsa távol magát az ügytől és egy bizonyos személytől… A főfelügyelő hamarosan rádöbben: nem árt óvatosnak lennie, mert sokak élete és karrierje múlik azon, hogy mi mindenre bukkannak a nyomozás során.

Leave a Reply