A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért

Oldal tartalma:

Kim Harrison - A Fistful of Charms - Egy maréknyi bűbájért

Letöltés A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért könyvet pdf, epub és mobi

A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért.pdf
A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért.epub
A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért.mobi

A könyv részletei A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért

Töltse le az ingyenes PDF A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (pdf, epub és mobi)

A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért leírása

A gonosz éjszakai lények, akik Cincinatti utcáin portyáznak, nem rajonganak a boszorkány és fejvadász Rachel Morganért, és a sötét tanok iránt tanúsított, újdonsült érdeklődése sem javít a hírnevén.
A helyzetet bonyolítja, hogy előkerül Rachel régi, humán szeretője, Nick, aki nem csak a múltja elől menekül. Sokan sóvárognak azután, ami a birtokában van – vad szörnyetegek, akik készek elpusztítani az Üreget, és ha kell, minden lakosát is.
Rachel egy pillanatig sem habozik, a férfi segítségére siet, de fogalma sincs, milyen erők munkálkodnak a háttérben. A falkák ezer év óta először összegyűlnek, hogy bosszút álljanak és átvegyék az irányítást. Ettől kezdve már nem csak Rachel lelke a tét.

Leave a Reply