A Felvidék rejtőzködő kincsei

Oldal tartalma:

Fucskár Ágnes - A Felvidék rejtőzködő kincsei

Letöltés A Felvidék rejtőzködő kincsei könyvet pdf, epub és mobi

A Felvidék rejtőzködő kincsei.pdf
A Felvidék rejtőzködő kincsei.epub
A Felvidék rejtőzködő kincsei.mobi

  • Alexandra kiadó
  • 176 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633577943
  • Cikkszám: 1046464
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Felvidék rejtőzködő kincsei

Töltse le az ingyenes PDF A Felvidék rejtőzködő kincsei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Felvidék rejtőzködő kincsei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Felvidék rejtőzködő kincsei (pdf, epub és mobi)

A Felvidék rejtőzködő kincsei leírása

Évezredek történelme vonul végig ezen a tájon, amely olyan, mint egy mesekirályság, hegycsúcsokon megülő várromokkal, kastélyokkal, vízesésekkel és barlangokkal. Ám minden szépségével és regényességével együtt valódi tájról van szó, a magyar történelem egyik legfontosabb színteréről.
Fucskár Ágnes és Fucskár József Attila legújabb fotóalbuma, A Felvidék rejtőzködő kincsei ide visz el minket, és a lapokon azok is találnak új, felfedezendő csodákat, akik bejárták már ezt a tájat. Ezernyi év történelmét őrző templomok, hegycsúcsokon megbúvó várak, reneszánsz kastélyok, az itt élő ezerfajta nép kultúráját őrző falvak, sötét erdők és festményekre való látképek: a Felvidék csak arra vár, hogy felfedezzük.

Leave a Reply