A csavar fordul egyet E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A csavar fordul egyet E-KÖNYV

Letöltés A csavar fordul egyet E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A csavar fordul egyet E-KÖNYV.pdf
A csavar fordul egyet E-KÖNYV.epub
A csavar fordul egyet E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303173
  • Cikkszám: 1037682
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A csavar fordul egyet E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A csavar fordul egyet E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A csavar fordul egyet E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A csavar fordul egyet E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A csavar fordul egyet E-KÖNYV leírása

Henry James klasszikus regényében új nevelõnõ érkezik egy angliai vidéki kastélyba. Ez akár egy idilli nyitókép is lehetne, a nyugalmat azonban gyorsan megtörik a rejtélyek: mi történt a korábbi alkalmazottakkal, s miféle titokzatos idegenek járnak a kastélyban? Hátborzongató látomások kísértenek, a múlt rejtélyes, a jelen baljós, a valóság és a képzelet határán járunk, és a csavar néha fordul egyet…

A regénynek számos filmes feldolgozása van, melyekben szerepelt többek között Marlon Brando (Éjszakai jövevények), Nicole Kidman (Más világ), Colin Firth és Ingrid Bergman. A történet alapján Benjamin Britten operát írt.

A csavar fordul egyet most új fordításban jelenik meg az Alinea Kiadó Klasszik sorozatában.
Fordította: Weisz Böbe, 2012

Leave a Reply