A boltkóros és a nagy szemfényvesztés

Oldal tartalma:

Sophie Kinsella - A boltkóros és a nagy szemfényvesztés

Letöltés A boltkóros és a nagy szemfényvesztés könyvet pdf, epub és mobi

A boltkóros és a nagy szemfényvesztés.pdf
A boltkóros és a nagy szemfényvesztés.epub
A boltkóros és a nagy szemfényvesztés.mobi

  • Libri – Insomnia
  • Regény
  • 384 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633108161
  • Cikkszám: 1053994
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A boltkóros és a nagy szemfényvesztés

Töltse le az ingyenes PDF A boltkóros és a nagy szemfényvesztés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A boltkóros és a nagy szemfényvesztés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A boltkóros és a nagy szemfényvesztés (pdf, epub és mobi)

A boltkóros és a nagy szemfényvesztés leírása

Kedvenc „boltkórosunk” és férje a kapcsolatukat is próbára tevő amerikai kiruccanás után haza készülődnek. Azonban Becky apjának és legjobb barátnője férjének, Tarkienak is nyoma vész az Államokban. A két férfi valószínűleg egy áruló üzlettárs felkutatására indultak; a kalandban pénz és barátság is kockán forog. Becky egy egész kis kompániával szegődik a nyomukba, és a keresésben segítségükre van apja régi térképe meg egy minden karácsonykor újramesélt történet. Útközben, a kényszerű összezártságban aztán rá kell jönnie, sokkal több rejtélyt kell megoldania, mint amire eredetileg számított. A szövevényes nyomozás közben legjobb barátnője bizalmát is vissza kell szereznie, és segítenie kell annak megroggyant házasságát rendbe szedni. A nagy vegasi átverés után egy kérdés marad: ki adja vissza a boltkóros vásárlókedvét…

A New York Times bestsellerszerzője, Sophie Kinsella hősnője, a „boltkóros” Becky Brandon (született Bloomwood) amerikai kiruccanását ezúttal fergetegesen kacagtató úti kalandokkal folytatja a Vadnyugaton és Las Vegasban.

Leave a Reply