A boldog herceg E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A boldog herceg E-KÖNYV

Letöltés A boldog herceg E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A boldog herceg E-KÖNYV.pdf
A boldog herceg E-KÖNYV.epub
A boldog herceg E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303333
  • Cikkszám: 1037695
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A boldog herceg E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A boldog herceg E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A boldog herceg E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A boldog herceg E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A boldog herceg E-KÖNYV leírása

Oscar Wilde elbeszélései, meséi idõtálló történetek a szerelemrõl, a szeretetrõl és a barátságról, önfeláldozásról, önzésrõl és gõgrõl. Az emberi érzések varázslatos, néhol fájdalmas szépségû ábrázolását a szerzõre jellemzõ humor, irónia
kíséri.

Az Alinea Kiadó Klasszik sorozatának tizenegyedik kötetében Oscar Wilde 11 története olvasható Mikes Lajos fordításának átdolgozott változatában. Az eredetileg A boldog herceg és más történetek, valamint a Gránátalmaház címû kötetekben megjelent klasszikus mesék mellett két további elbeszélés – A milliomos modell és A szfinx, akinek nincs titka – szerepel.

„– Attól tartok, hogy maga nem értette meg teljesen a mese tanulságát.
– Mijét?
– A tanulságát.
– Azt akarja ezzel mondani, hogy a mesének tanulsága van?
– Természetesen.
– Ejnye, ezt bizony elõre is megmondhatta volna. Ha megmondta volna, akkor bizony nem hallgatom végig.”

Leave a Reply