A bojnyik E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A bojnyik E-KÖNYV

Letöltés A bojnyik E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A bojnyik E-KÖNYV.pdf
A bojnyik E-KÖNYV.epub
A bojnyik E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303302
  • Cikkszám: 1037689
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bojnyik E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A bojnyik E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bojnyik E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bojnyik E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A bojnyik E-KÖNYV leírása

A bojnyik Szilvási Lajos regénysorozatának elsõ része. A mû fõszereplõje az agyafúrt pásztorlegénybõl bojnyikká (betyárrá) lett Jegenye Pál. Az üldözött, de titkos pártolói segítségével mégis megmenekülõ betyár kalandos-romantikus történetén keresztül bepillanthatunk egy hajdani vármegye életébe is. A kiegyezés korában játszódó könyv érdekessége a régies magyar nyelv használata.

Szilvási Lajos életében a regénysorozatának az elsõ három kötete (A bojnyik, A jackman, A kísértet) jelent meg. A vincellér – a sorozat negyedik tagja – csak a szerzõ halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. Szilvási Lajos munkáit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.

Leave a Reply