A bogyósgyümölcskertész fia

Oldal tartalma:

Háy János - A bogyósgyümölcskertész fia

Letöltés A bogyósgyümölcskertész fia könyvet pdf, epub és mobi

A bogyósgyümölcskertész fia.pdf
A bogyósgyümölcskertész fia.epub
A bogyósgyümölcskertész fia.mobi

  • Európa Könyvkiadó
  • Szépirodalom
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634058304
  • Cikkszám: 1059224
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bogyósgyümölcskertész fia

Töltse le az ingyenes PDF A bogyósgyümölcskertész fia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bogyósgyümölcskertész fia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bogyósgyümölcskertész fia (pdf, epub és mobi)

A bogyósgyümölcskertész fia leírása

Háy János írja nagy sikerű könyvéről:

"Na most van ez a bogyósgyümölcskertész. Ennek a bogyósgyümölcskertésznek van ez a fia. Na most ez a fiú először elmegy rókát vadászni, aztán gimibe Pestre. Ott aztán beleszeret a Napba, utána meg egy valódi lányba. Aztán lesz egy rockzenekara, az Originál Láger, meg kiugrik az ötödiken a konyhaablakból, meg jól belecsőröznek a gyomrába az Egyetempresszó előtt, meg kirúgja egy lány Bécsben, mert ez a fiú külföldön már nem olyan nagy szám, mint Magyarországon.

Na most ilyenekről szól ez a könyv, és lehet rajta nevetni, még az ember könnye is kicsordul tőle.

Vagy azért, mert sírni kell."

Ez egy tiszta, megbízható érzés. Ebben minden benne van különben, meg mindenki. Én is például. Aki ezt elolvassa, az biztosan tovább él. Azt most nem tudom, hogy mennyivel: egy vagy két évvel vagy tízzel, csak hogy tovább.

Leave a Reply