A 44. gyermek

Oldal tartalma:

Tom Rob Smith - A 44. gyermek

Letöltés A 44. gyermek könyvet pdf, epub és mobi

A 44. gyermek.pdf
A 44. gyermek.epub
A 44. gyermek.mobi

 • Gabo Kiadó
 • Krimi
 • 520 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789636898656
 • Cikkszám: 1030655
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv alapján készült film adatlapja itt:

  A 44. gyermek - A film a Mafab.hu-n

  A könyv részletei A 44. gyermek

  Töltse le az ingyenes PDF A 44. gyermek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A 44. gyermek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés A 44. gyermek (pdf, epub és mobi)

  A 44. gyermek leírása

  „Nem történt bűncselekmény.”

  Sztálin Szovjetuniója arra törekszik, hogy dolgozóinak paradicsoma, mindenféle szükségletük kielégítője legyen. Egyik alappillére, hogy állampolgárai a közönséges bűntettektől és bűnözőktől való félelemtől mentesen élnek.

  Ebben a társadalomban mégis milliók félnek… az Államtól. Egy elsuttogott szó, és meghalsz. A rendszert az MGB, az Állambiztonsági Minisztérium védi állampolgáraitól. És nincs olyan MGB-tiszt, aki Leo Gyemidovnál bátrabb, lelkiismeretesebb és idealistább lenne.

  A háborús hős Leo gyönyörű feleségével Moszkvában él viszonylagos luxusban, még a szülei számára is fenntart egy tisztességes lakást. Egyetlen ambíciója, hogy a hazáját szolgálja. Ezen magasabb rendű cél érdekében embereket tartóztat le, és hallgat ki.

  Aztán megtörténik a lehetetlen. Egy másféle bűnöző – egy gyilkos – jár szabadlábon, és öl kénye-kedve szerint. Leo ugyanakkor azon kapja magát, hogy az ellenségei lefokozták és feljelentették, addigi világa a feje tetejére állt, szertefoszlott minden, amiben addig hitt. Csak úgy mentheti meg saját és családtagjai életét, ha ezt a bűnözőt leleplezi. Csakhogy egy olyan társadalomban, amely hivatalosan maga a paradicsom, államellenes bűncselekmény azt állítani, hogy egy gyilkos – még kevésbé azt, hogy egy sorozatgyilkos – van közöttük.

Leave a Reply