75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli)

Oldal tartalma:

Tóth Ákos - 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint - írásbeli)

Letöltés 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli) könyvet pdf, epub és mobi

75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli).pdf
75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli).epub
75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli).mobi

  • Maxim Könyvkiadó
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 288 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632617848
  • Cikkszám: 1069595
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli)

Töltse le az ingyenes PDF 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli) (pdf, epub és mobi)

75 szövegértés, érvelés és gyakorlati szöveg magyar nyelv és irodalomból (középszint – írásbeli) leírása

A magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi vizsga első részére való felkészüléshez kínálunk 25 szövegértés, 25 érvelés és 25 gyakorlati szövegalkotás feladatot. Kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján készült. Minden érettségi témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.

Leave a Reply