222 érdekes dolog az emberi testről

Oldal tartalma:

222 érdekes dolog az emberi testről

Letöltés 222 érdekes dolog az emberi testről könyvet pdf, epub és mobi

222 érdekes dolog az emberi testről.pdf
222 érdekes dolog az emberi testről.epub
222 érdekes dolog az emberi testről.mobi

  • TKK Kereskedelmi Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 48 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155765094
  • Cikkszám: 1062894
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei 222 érdekes dolog az emberi testről

Töltse le az ingyenes PDF 222 érdekes dolog az emberi testről fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 222 érdekes dolog az emberi testről PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 222 érdekes dolog az emberi testről (pdf, epub és mobi)

222 érdekes dolog az emberi testről leírása

222 érdekesség a testünről, az egészségről, vitaminokról, szerveinkről, sejtjeinkről. Sok dolog ismerős lehet, sok pedig meglepő, meghökkentő, de igaz. A könyv célja, hogy a fiatal olvasók is megismerhessék az emberi test tájait, és hogy felkeltsük az érdeklődésüket az egészség és a biológia iránt. Nem csak gyerekeknek!

Hogyan működik a hallásunk? Mik azok a vitaminok? Hány méter hosszúak a beleink? Van, aki hallja ha mozog a szeme? Hány csontunk van? Miért baj az elhízás? Miben van E-vitamin? Milyen gyorsan kering a vérünk? Miért sárgát pisilünk? Mi az az antitest? Miért piros az ajkunk? Baj, ha nem alszom eleget? Miért lehetek hálás a májamnak?

Leave a Reply