13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV

Oldal tartalma:

13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV

Letöltés 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV.pdf
13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV.epub
13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV.mobi

  • Festékek
  • 336 oldal
  • eISBN: 9789633044209
  • Cikkszám: 1055944
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek E-KÖNYV leírása

Mindenki tudja, hogy testi erőre rendszeres mozgással és súlyzós edzéssel tehetünk szert. De hogyan erősíthetjük magunkat mentálisan, ha kihívásokkal nézünk szembe vagy valamilyen csapás ér minket?
Amy Morin pszichoterapeuta a tanácsadással töltött évek és személyes veszteségei révén megértette, hogy gyakran a legyőzhetetlennek tűnő szokások tartanak vissza bennünket a sikertől és a boldogságtól. Ebben a magával ragadó könyvben bemutatja, mi az a 13 dolog, amit a mentálisan erős emberek elkerülnek. Tanácsai, gyakorlatai segítségével nemcsak mentális izmainkat edzhetjük, hanem életminőségünket is jelentősen javíthatjuk.

Leave a Reply