12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk

Oldal tartalma:

Gary Chapman  - 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk

Letöltés 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk könyvet pdf, epub és mobi

12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk.pdf
12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk.epub
12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk.mobi

  • Harmat Kiadói Alapítvány
  • Család és szülők
  • 176 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789632883786
  • Cikkszám: 1057723
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk

Töltse le az ingyenes PDF 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk (pdf, epub és mobi)

12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk leírása

Mire érdemes felkészülniük a gyermekvállalás előtt álló pároknak, hogy minél jobban alkalmazkodjanak a szülői szerephez, és a vele járó változásokhoz?
Gary Chapman, a neves párkapcsolati szakértő ezúttal a kisgyerekes szülőket foglalkoztató kérdésekre keres választ: hogyan gondoskodhatnak a szülők gyermekük érzelmi egészségéről, milyen változást hoz a gyermekvállalás az időbeosztás és a pénzügyek kezelése terén, mit tehetnek a szülők azért, hogy bokros teendőik közepette az egymással való kapcsolatra is maradjon idejük. Szó esik még a szobatisztaságra szoktatásról, a korlátok szükségességéről, a társas készségek tanításáról, a szülői mintaadás jelentőségéről, és arról, hogy néha a szülőknek is bocsánatot kell kérniük.

Leave a Reply